Allmänna villkor

Allmänna villkor

Bolag:

Richy Sweden AB

Org nr: 559128-5415 

Telefon: +46 709 93 00 01

Email: info@richyhair.se

 

Nedan villkor gäller mellan dig som kund och Richy Sweden AB.

 

Allmänna villkor och avtal

Genom att sätta upp ett konto hos Richy Sweden AB bekräftar och förbinder sig kunden till våra allmänna villkor och att ni tagit del av all information i helhet.

 

Priser och betalningar

Richy Sweden AB förbehåller sig rätten att justera priserna kontinuerligt. Frakter betalas av kund.

 

Vi erbjuder fakturering som betalningsmetod för våra kunder. Fakturorna skall betalas inom 20 dagar från fakturadatum. Genom att sätta upp ett konto med oss godkänner du våra betalningsvillkor.

 

Leveranser

Vi använder DHL och våra leveranser tar mellan 2-5 arbetsdagar. Kontakta oss på info@richyhair.se för spårningsnummer och DHL direkt för uppdateringar om själva leveransen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder så snabb och effektiv service som möjligt men oväntade händelser kan påverka transport och leveranstider och vi hänvisar detta till DHL.  

 

Avboka eller ändra en order

Om du önskar ändra eller avboka din order kontakta direkt info@richyhair.se . Eventuella fraktkostnader kan tillkomma beroende på hur långt ordern har nått.  

 

Force Majeure

Richy Sweden AB friskriver sig från ansvar från leverans som omfattas av force majeure. Exempelvis att kunden ej var tillgänglig för mottagande av varorna eller att den av Richy Sweden ABs leverantör ej levererat.

 

Blev det inte helt rätt?

Med oss får du en returrätt på 30 dagar från fakturadatum. För att denna skall gälla måste varorna vara oöppnade och i nyskick (med originalförpackning). Produkter får inte vara använda eller ha brutna förpackningar. Med returen skall antingen följesedel, orderbekräftelse eller faktura medfölja som specificerar ordern. Eventuella returkostnader kan komma att betalas av kund.

 

Reklamera en vara

Vi arbetar alltid för att erbjuda den bästa kvaliteten i marknaden åt våra kunder. Om en defekt skulle uppstå under garantitiden kan du skicka en reklamation till oss på info@richyhair.se så kommer vi att påbörja en reklamationsprocess och analys av håret.