Sekretesspolicy

Personlig information

Information samlas automatiskt in från din enhet när du besöker vår hemsida såsom IP-address och information om din webbläsare. Detta sker genom Cookies som känner igen din enhet och inställningar samt samlar in statistik. Vi samlar också in information om hur du nått vår hemsida samt vilka av våra sidor du besöker när du är inne på vår hemsida. Denna information om din enhet refererar vi till som enhetsinformation.


Om du fyller i ett formulär på vår hemsida eller lägger en order kommer vi att spara information som inkludera följande: namn, telefon, email, leveransadress, fakturaadress och organisationsnummer. Detta refererar vi som kundinformation.

Personlig information innefattar både kundinformation samt enhetsinformation i denna policy.

Hur använder vi informationen?

Information som tex IP-address hjälper oss att vidareutveckla vår hemsida för att förbättra våra kunders erfarenhet såsom statistik och klick per sida och förståelse för kampanjer.

När du fyller i ett kontaktformulär på vår hemsida eller placerar en order använder vi dina uppgifter för att kommunicera med dig, fullfölja ordrar samt dela information/reklam för våra services och produkter som ligger i linje enligt dina preferenser.

Delar vi din information?

För att upprätthålla vår hemsida, distribuera eventuella kommunikationer med kunder och hantera vår databas kan vi dela din personliga information med tredjeparter som är direkt linkade till vårt operationella arbete såsom Fortnox Finans och Shopify, detta sker i syfte att förbättra vår service till våra kunder. Vi delar inte ut kunders information till tredje parter utöver vad som nämnts ovan om vi inte är skyldiga per lag, rättsliga anspråk eller polisutredningar.

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

När du fyller i dina uppgifter i våra formulär kommer vi att behålla dina uppgifter tills du ber oss att radera informationen. 

Välkommen att kontakta oss

Hör gärna av dig till oss för mer information, om du har frågor kring våra policies eller önskar lämna feedback, klagomål eller kommentarer via info@richyhair.se

Uppdateringar
Vi reserverar oss rätten att uppdatera våra policys vid förändringar i vår verksamhet samt på grund av lagliga och operativa skäl.