FAMILJ & TRADITION

En familjeaffär med tradition

Det var sönerna till en etablerad haut-couture perukmakare som öppnade upp dörrarna till Richy Hair boutique 2015.

De växte upp i en håratelje och följde sin fars noggranna arbete och djupa kunskap som tidigt formade sönernas strävan till att skapa genuina hantverk och enastående hårdelar.

Traditioner och värderingar från ett halvt sekel fördes vidare från far till söner och kombinerades med modern kunskap och teknik som har format vårt Richy Hair idag.

VÅR ATELJÉ

Första steget av vårt arbete börjar i vår moderna ateljé. Våra färgmästare utvecklar hundratals nyanser innan färgerna väljs ut och godkänns för utveckling.

Vi kombinerar det finaste håret på marknaden med våra skonsamma familjeutvecklade uppljusnings- och infärgnings processer. Det förstärker hårets naturliga skönhet utan att kompromissa på dess naturliga egenskaper och karaktär.

Vårt hår är ett genuint hantverk som tar upp till sex månader att utveckla. Det gör att våra kunder kan njuta av håret även under semestern utan att oroa sig för missfärgningar från sol, pool eller hav.

HYLLNING TILL KVINNOR

Vi är stolta över att skapa ett bärbart konstverk som älskas av kvinnor över hela världen.

Det är vår passion och vår önskan att lyfta våra kunders självförtroende, sprida glädje och kunna ge uttryck för alla fantastiska personligheter.

Den extravaganta, bohemiska, minimalistiska, moderna, den starka, den som överkommit något stort och den som söker. Vi är med dig på resan genom livet.

VÅR INSPIRATION

Vi hämtar ofta vår inspiration från konstens värld. Vi studerar färger, känsla, kompositioner och rörelser med komfort och frihet i åtanke.

Ditt hår skall förgylla din vardag och ditt aktiva liv på ett livfullt och lättsamt sätt.

Vårt hår är skräddarsytt och tillsammans berättar vi din story, för ditt hår är med dig på din resa genom livet.